Projektiranje i izvođenje usluga u poljoprivredi

Sustavi zaštite od tuče u voćnjacima i vinogradima postaju neophodni alat za poljoprivrednike diljem svijeta. Rastuća potreba za ovakvim sustavima dolazi zbog sve veće svijesti o potencijalnim štetama koje tuča nanosi usevima. Ovi sustavi ne samo da štite od tuče, već donose i dodatne prednosti poput kreiranja bolje mikroklime, smanjenje štete od vjetra i zaštita od ptica.

Raznolikost sustava zaštite od tuče na tržištu ima jedan zajednički cilj: osigurati da vaš voćnjak ostane zaštićen od tuče. Mrežni sustavi, izrađeni od UV stabiliziranog polipropilena visoke čvrstoće, predstavljaju popularan izbor. Ove mreže se montiraju na okvire, bilo drvene ili metalne, i čvrsto se usidre u tlo.

Kada birate najbolji sustav zaštite za vaš voćnjak, važno je uzeti u obzir veličinu, vrstu useva i lokalnu klimu. S obzirom na širok spektar dostupnih opcija, sigurno ćete pronaći sustav prilagođen vašim potrebama.

Kako odabrati idealni sustav zaštite od tuče?

1. Izračunajte dimenzije voćnjaka i odredite optimalno mjesto za postavljanje.
2. Odredite koji tip sustava najbolje odgovara vašem voćnjaku. Mnoge opcije su dostupne, stoga je preporučljivo obaviti istraživanje prije konačne odluke.
3. Konačno, procijenite troškove. Cijena sustava zaštite od tuče varira na temelju mnogih faktora, uključujući veličinu voćnjaka, odabrani tip sustava i lokalne klimatske uvjete

Kontaktirajte nas danas i osigurajte svojim biljkama najbolju zaštitu od tuče  kroz naše usluge projektiranja sustava zaštite od tuče.

Projekt je izrađen  i ovjeren/potpisan od strane stručne osobe u području agronomije i tehničkih znanosti, odnosi se na korisnika te antifrost sustav na lokaciji ulaganja korisnika.

Cijena za svaki projekt se određuje individualno i ovisi o složenosti samog projekta.

Pošalji Upit