Projektiranje i izvođenje usluga u poljoprivredi

U svrhu korištenja bespovratnih sredstava iz EU fondova  naše savjetovanje nudi sljedeće usluge:

1. Utvrđivanje prihvatljivosti prijavitelja: Standardni uvjeti o određuju tko se može prijaviti na natječaj. Pomoći ćemo vam u razumijevanju ovih uvjeta koji se odnose na vaše poslovanje, financijsko stanje, broj zaposlenih, itd., i pružiti točne informacije o vašoj prihvatljivosti za određeni natječaj.

2. Utvrđivanje prihvatljivosti projekta: Ispunjavanje uvjeta za prijavu ne znači da je i vaš projekt prihvatljiv. Pružamo informacije o prihvatljivosti vašeg projekta u okviru vremena i ciljeva natječaja te savjetujemo što treba učiniti kako bi projekt bio prihvatljiv.

3. Pronalazak odgovarajućeg natječaja: Ako imate samo ideju projekta, pomoći ćemo vam pronaći prikladan natječaj i savjetovati o prihvatljivosti te kako maksimizirati iznos bespovratnih sredstava.

4. Priprema projekta i izrada projektne dokumentacije: Ako imate samo ideju, razradit ćemo je u projekt, pripremiti cjelokupnu dokumentaciju, uključujući izradu studije izvodljivosti, poslovnog plana i popunjavanje propisanih obrazaca.

5. Zatvaranje financijske konstrukcije: Savjetovat ćemo vas o optimalnom načinu financiranja vašeg projekta, uključujući izradu kreditnog zahtjeva i korištenje jamstava. Također, pomoći ćemo vam planirati isplatu potpora i osigurati sredstva za premošćivanje vremenskih odstupanja.

6. Provedba projekta: Nakon odobrenja potpore, podržat ćemo vas tijekom cijele provedbe projekta. Pružit ćemo usluge nabave u skladu s propisima, praćenje i izvješćivanje o provedbi, dokumentiranje i izradu zahtjeva za isplatu potpore.

 

Ključne prednosti

Naše dosadašnje iskustvo pokazuje da je pravilno planiranje i poštivanje procedura ključno za uspješno iskorištavanje bespovratnih sredstava. 

Stručnost i specijalizirano znanje
Ušteda vremena
Individualni pristup
Podrška kroz cijeli proces
Usklađenost s pravilima i regulativama

Pošalji Upit