Projektiranje i izvođenje usluga u poljoprivredi

Projekt antifrost sustava zaštite od mraza

Saznajte o tehničkim i tehnološkim aspektima, ulaganjima, i kako osigurati optimalnu zaštitu voćnjaka od mraza.

Ulaganja u sustav zaštite od mraza obuhvaćaju tehničke i tehnološke procese, grafičke detalje te specifičnu vrstu ulaganja, bilo da se radi o uspostavi novog voćnjaka ili modernizaciji postojećeg. Detalji uključuju lokaciju, vrste voća, analizu tla, uvjete uzgoja, i opis specifične opreme za voćnjake.

 Tehnički Detalji Projekta:
Ovdje se ulazi u srž hidrauličkog proračuna, potrebne kapacitete vode za rad antifrost sustava, ekonomičnu distribuciju vode, filtraciju, automatiku i agrometerološke stanice za predviđanje rizika od mraza.

Tehnološka Specifikacija i Ovjera:
Svaki tehnološki projekt potvrđen je od strane stručnjaka u agronomiji i tehničkim znanostima, prilagođen potrebama korisnika i specifičnoj lokaciji ulaganja.

Troškovnik i Montaža:
Uz vodič, pružamo i detaljni troškovnik za nabavu i izvođenje radova, kao i instrukcije za montažu antifrost sustava s detaljnim nacrtima.

Tehnološki projekt izrađen je i ovjeren/potpisan od strane stručne osobe u području agronomije i tehničkih znanosti, odnosi se na korisnika te antifrost sustav na lokaciji ulaganja korisnika.

Za sve informacije o antifrost sustavu zaštite od mraza, obratite se našem timu stručnjaka. Osigurajte svoj voćnjak od štetnih posljedica mraza s našom stručnom pomoći.

Cijena za svaki projekt se određuje individualno i ovisi o složenosti samog projekta.

 

Pošaljite Upit